Társasjáték mindenkinek!

Miskolc első és legnagyobb választékú társasjáték lelőhelye! Tökéletes időtöltés baráti társaságoknak és családoknak egyaránt!

A társasjáték múltja...

A társasjátékok eredete az ókorig nyúlik vissza.

Már K.e. 500-ban játszották a Ki nevet a végén?-hez hasonló játékot. Az újkori történet is ehhez köthető, 1874-ben ennek változata feltűnik a történelemben.

1934-ben érkezik a Monopoly 1. változata, 1938-ban a Scrabble és innentől nincs megállás. 1957-ben a Rizikó jelenik meg, míg 1995-ben a Catan telepesei. Nagy mérföldkő 2008, a Dixit megjelenésével.
 
Az elmúlt években a társasjátékok reneszánszukat élik:
évente 3-500 jön ki világszinten és nyújt minden korosztálynak szórakozási, tanulási lehetőséget.

Flipper Gyár - Társasjáték

Játszatok együtt nálunk!

Megkülönböztetünk gyerek, party, családi, összetett és gamer típusokat. Attól függően, hogy egymás ellen vagy egymással játszanak a játékosok, megkülönböztetünk kompetitív és kooperatív típusokat.
 
Egy dolog azonban biztos: nálunk megtaláljátok a hozzátok illő társasjátékotokat!

Flipper Gyár - Társasjáték

És milyen a társasjáték felhozatunk?

A Flipper Gyár csapata, a 15-45 perc alatt játszható, könnyed és szórakoztató játékokat helyezi előtérbe és a portfólió nagyobb részt ebből is áll:

kártyajátékok közül többek közt a Dobble, a Robbanó Cicák, az Aljas 7-es, a Csótánypóker a legnépszerűbbek.

A hasonlóan sok nevetéssel, energiafeltöltéssel jár a Camel up!,  az Álarcosbál, a Carcassone, az Azul, a Dixit, az Imagine, a a Munchkin, a Fedőnevek, A tiltott sziget, a Bang, a Cash and Guns és a Cha Cha Po Ya.

A Ticket to ride-sorozat igazi klasszikus: az alapjáték Európai útvonalon működik, míg az Első utazás kifejezetten gyermek-változat, a New York-i verzió pedig egy gyorsabb játékot tesz lehetővé.

Igazi csemege a Mr. Jack in London, mely a staff nagy kedvence: egy kétszemélyes játék, ahol egyik versenyző a bűnöző, másik a felügyelő. Ennek már a kiegészítője is rendelkezésre áll!
Stratégiai játékok között a Mátyás viszi a pálmát, ahol Hunyadi országát építhetjük fel.
Ha pedig gamer vagy, vár rád az Anachrony, melyet 6 óra alatt lehet lejátszani.
 
Társasjáték felhozatalunk folyamatosan frissül, így érdemes megtekinteni őket személyesen is a Flipper Gyár falai között!

Asztalfoglalás

Űrlapunk segítségével egyszerűen lefoglalhatod asztalainkat egy társasjáték maratonhoz a családdal vagy barátokkal egyaránt!

Fontos: munkatársunk minden esetben utólagosan ellenőrzi az időpontot és a megadott elérhetőségen visszajelez a sikeres foglalásról!